Kasten op maat

op maat gemaakte kasten in hout.

Description

Maatwerk in massief hout.  Alle soorten kasten. Voor thuis of op het werk.

Duurzame producten op maat voor het hele leven plezier. Combinatie met rvs en staal is mogelijk.

Kabana Design ontwerpt voor u, of u kunt zelf uw ontwerp inleveren.

Eiken kasten op maat kunnen tegen stootje van een kind, stofzuiger enz.  De kast of tafel in massief hout  is altijd mogelijk te herstellen of in een ander kleur te schilderen. Dus dan heeft u een product die u altijd makkelijk naar uw wens kunt aanpassen. U hoeft niet meteen andere meubel kopen als u weer een witte kast of tafel wilt. Bij veel bedrijven worden de kasten  en tafels met fineer hout gemaakt, wel wordt de kast verkocht als eikenhout, dan is moeilijk de kast te herstellen omdat de fineer laag dun is en de basis materiaal is geen hout.

Wat ook op de markt te zien is zijn lamellen bij elkaar geperst. Deze product wordt gemaakt van afval hout, gelijmd en geperst in China. Platen worden daarna gezaagd en meubels worden gemaakt. De enige nadeel is dat alle lijmen die in Europa verboden zijn, wel toegestaan zijn in China, dampen van de lijm zijn niet gezond.  U krijgt kleine latjes te zien.

Geef uw geld niet zo maar weg , voor ongezonde nep artikelen. Goedkoop is duur koop. Uw geld kunt u een keer uitgeven. Komt u bij ons en wij maken een kast voor u in degelijke massief hout.