Maatwerk streep

Description

Maatwerk in massief eiken hout. Alles aan de kast is in massief hout gedaan. Boven en onder plaat is van 40 mm massief eikenhout. Lengte 3 meter. 5 laden en 1 klep.

Eiken kasten op maat kunnen tegen een stootje van een kind, stofzuiger enz.  De kast of tafel in massief hout  kan altijd hersteld worden of in een andere kleur geschilderd worden. Dus dan heeft u een product die u altijd makkelijk naar uw wens kunt aanpassen. U hoeft niet meteen een andere meubel te kopen als u weer een witte kast of tafel wilt. Bij veel bedrijven worden de kasten  en tafels met fineer hout gemaakt, wel wordt de kast verkocht als eikenhout, dan is moeilijk de kast te herstellen omdat de fineer laag dun is en de basis materiaal geen hout is.

Wat ook op de markt te zien is zijn lamellen bij elkaar geperst. Dit product wordt gemaakt van afval hout, gelijmd en geperst in China. De platen worden daarna gezaagd en er worden meubels gemaakt. Het nadeel is dat alle lijmen die in Europa verboden zijn, wel toegestaan zijn in China, dampen van de lijm zijn niet gezond.  U krijgt kleine latjes te zien.

Geef uw geld niet zo maar weg , voor ongezonde nep artikelen. Goedkoop is duur koop. Uw geld kunt u maar een keer uitgeven. Bij ons kunt u uw meubel laten  maken in degelijk massief hout.

Oak furniture customized

Solid wood furniture customized ,Meubles en bois massif sur mesure, Massivholz-Möbel angepasst, Mobili in legno massiccio su misura, カスタマイズされた無垢材の家具, الأثاث الخشب الصلب مخصصة,