Rex strak dressoir eiken, oak wood,

s

Eiken kasten op maat kunnen tegen een stootje van een kind, stofzuiger enz.  Bij een kast of tafel van massief hout  is het altijd mogelijk om te herstellen of in een andere kleur te schilderen. Dus dan heeft u een product die u altijd makkelijk naar uw wens kunt aanpassen. U hoeft niet meteen een andere meubel te kopen als u weer een witte kast of tafel wilt. Bij veel bedrijven worden de kasten  en tafels met fineerhout gemaakt, wel wordt de kast verkocht als eikenhout, dan is moeilijk de kast te herstellen omdat de fineer laag dun is en het basis materiaal geen hout is.

Wat ook op de markt te zien is, zijn lamellen bij elkaar geperst. Dit product wordt gemaakt van afval hout, gelijmd en geperst in China. Platen worden daarna gezaagd en meubels worden gemaakt. Het nadeel is dat vaak alle lijmen die in Europa verboden zijn en wel toegestaan zijn in China, dampen van de lijm zijn ongezond.  U krijgt kleine latjes te zien.

Geef uw geld niet zo maar weg , voor ongezonde nep artikelen. Goedkoop is duur koop. Uw geld kunt u een keer uitgeven. Komt u bij ons en wij maken een kast voor u in degelijk massief hout.

Oak furniture customized

Solid wood furniture customized ,Meubles en bois massif sur mesure, Massivholz-Möbel angepasst, Mobili in legno massiccio su misura, カスタマイズされた無垢材の家具, الأثاث الخشب الصلب مخصصة,

Description

Rex strak in eikenhout gemaakt op maat bij Kabana design in Amsterdam.