Rex vitrine kast in eikenhout olie white, wood oak

Description

Rex vitrine kast op maat te maken. Kabana design in Amsterdam. Alle soorten Europese hout mogelijk. Wij maken de meubels om maat niet in exotische soorten hout.

Custom made furniture in oak of any wood from Europe. Made in Europe. European.

Eiken kasten op maat kunnen tegen stootje van een kind, stofzuiger enz.  De kast of tafel in massief hout  is altijd mogelijk te herstellen of in een ander kleur te schilderen. Dus dan heeft u een product die u altijd makkelijk naar uw wens kunt aanpassen. U hoeft niet meteen andere meubel kopen als u weer een witte kast of tafel wilt. Bij veel bedrijven worden de kasten  en tafels met fineer hout gemaakt, wel wordt de kast verkocht als eikenhout, dan is moeilijk de kast te herstellen omdat de fineer laag dun is en de basis materiaal is geen hout.

Wat ook op de markt te zien is zijn lamellen bij elkaar geperst. Deze product wordt gemaakt van afval hout, gelijmd en geperst in China. Platen worden daarna gezaagd en meubels worden gemaakt. De enige nadeel is dat alle lijmen die in Europa verboden zijn, wel toegestaan zijn in China, dampen van de lijm zijn niet gezond.  U krijgt kleine latjes te zien.

Geef uw geld niet zo maar weg , voor ongezonde nep artikelen. Goedkoop is duur koop. Uw geld kunt u een keer uitgeven. Komt u bij ons en wij maken een kast voor u in degelijke massief hout.

Oak furniture customized

Solid wood furniture customized ,Meubles en bois massif sur mesure, Massivholz-Möbel angepasstl angepasst, Mobili in legno massiccio su misura, カスタマイズされた無垢材の家具, الأثاث الخشب الصلب مخصصة,